ALLES IN JOUW LEVEN HEEFT JOU VOORBEREID OM IETS TE DOEN WAT NIEMAND ANDERS KAN DAN JIJ.

Jij komt op deze pagina omdat jij interesse hebt in een samenwerking met An Mattheussen & het Good Vibes Team. Om gebruik te mogen maken van het platform dat wij aanbieden, is het noodzakelijk dat jij (en wij) weten wat jouw unieke bijdrage aan de wereld is.


Uniek.

Dat wil zeggen:

Geen standaardpraatjes.

Geen hokjesmentaliteit of een coachaanbod zoals er duizenden zijn.


Jij, in al jouw authenticiteit en pure vrouwelijke kracht.


WAT IS HET VERSCHIL DAT JIJ MAG MAKEN? - INHOUD voortraject

Stap 1:voorbereiding

Om jouw unieke bijdrage aan de wereld helemaal scherp te stellen, zorgen we tijdens een online gesprek (30' online) dat jij helemaal voorbereid bent op de livedag. 


We maken de weg vrij voor dat wat komen gaat.

start voortraject
De totale investering is 1977,- excl.BTW. Je kan de betaling in 1 keer of in termijnen voldoen.

STAP 2: VIPDAG op locatie

In dit deel ontdek jij jouw unieke bijdrage aan de wereld en hoe jij dit op jouw manier kan bijdragen aan de vernieuwing en verandering waar wij vandaag als maatschappij voor staan.


Livedag 10.00 uur - 16.00 uur in Merksplas

start voortraject
De totale investering is 1977,- excl.BTW. Je kan de betaling in 1 keer of in termijnen voldoen.

STAP 3: Nabespreking

Tijdens een follow-up gesprek help ik je de nieuwe informatie verder te integreren.


Als samenwerken nog steeds juist voelt voor beide partijen, bepalen we in dit gesprek op welke manier we samen verder gaan. 

start voortraject
De totale investering is 1977,- excl.BTW. Je kan de betaling in 1 keer of in termijnen voldoen.

Wat is het verschil dat jij mag maken? - jouw inhoud

Jouw verlangen

Wat is de wereld waar jij naar verlangt en hoe kan jij hieraan bijdragen. Wat heb jij al heel je leven gemist en wat mag jij zelf creëren? Je ontdekt jouw levensopdracht / zielsmissie.


Her Majesty An Mattheussen

Jouw VISIE (jouw blik op de wereld)

Jouw blik op de wereld: Je hebt al een heel leven achter de rug. Hierin zit alle informatie die jij nodig hebt om een krachtige visie voorop te zetten. Deze visie bepaalt alles wat hieronder volg:
Her Majesty An Mattheussen

Jouw boodschap (wat ga jij zeggen?)

Wat heb jij te zeggen om mensen in beweging te krijgen en jouw gewenste resultaat (wereld) te realiseren? We maken jouw boodschap vlijmscherp en universeel zodat het als een kapstok dient ‘waar jouw aanbod op leunt.’

Founder Good Vibes Academy

Jouw expertise: Waarin ben jij van nature dé expert?

Wat heeft het leven jou geleerd? Welke ervaring heb je? Welke opleidingen volgde je en HOE ga jij met al deze kennis en expertise een waardevol aanbod creëren dat past bij jouw verlangen / gewenste wereld?

Jouw positionering (jouw rol):

Wie ben jij om de wereld te veranderen? Welke rol dient jou het meest? Ik voel bijvoorbeeld de rol van pionier heel sterk, waardoor meteen duidelijk wordt waarom ik doe wat ik doe alsook wat ik doe en hoe ik dat doe: vernieuwing en verandering is een constante in mijn eigen onderneming en ik help anderen hierbij om voor zichzelf te vernieuwing als zij hier aan toe zijn.

Jouw aanbod

Jouw antwoord op jouw visie. We bekijken samen jouw huidige aanbod, alsook hoe jij de transformerende werking kan versterken. Past je aanbod nog bij die nieuwe versie van jou of is het tijd voor verandering? We ontdekken het samen

Een goddelijk plan

Jij gaat naar huis met een helder ontwerp voor de vernieuwing en de verandering die jij hebt door te voeren in je bedrijf om helemaal in lijn te zijn met jouw zielsmissie dit leven. Denk hierbij aan je website, je marketing, je aanbod, je team, enz....

Nu is het aan jou!

De totale investering is 1977,- excl.BTW. Je kan de betaling in 1 keer of in termijnen voldoen. 


Nadat je jouw commitment bent aangegaan begint jouw nieuwe avontuur.  Je kan namelijk meteen jouw livedag inplannen in mijn online agenda! Het voorgesprek plannen we vervolgens samen in.Are you ready?

Zet dan nu een mooie intentie voor jezelf en start jouw voortraject nu!