HEt is hoogTijd voor verandering!

Nu, meer dan ooit is het tijd voor vernieuwing en verandering in onze maatschappij. De tijd waarin we leven roept ons, vrouwen, op en nodigt is uit om te gaan staan waarin we geloven. 


Ben jij een vrouw met een eigen onderneming?  Voel jij jezelf geroepen om mee het verschil te maken in deze nieuwe tijd en ben je klaar om ALL IN te gaan? Maak de SHIFT van Queen naar High Priestess en breng in de wereld wat verloren is gegaan!


Queen, are you with me?

Shift

Wat wil jouw ziel dat er door jou ontstaat. Voor jezelf en voor de wereld?


Maak de Shift van Queen naar High Priestess en breng in de wereld wat verloren is gegaan:

  • De wijsheid van het vrouwelijke voelen.
  • De hogere intuïtie
  • Jij, die jezelf laat leiden... en kiest om de leiding te nemen tegelijkertijd.

Shift, for Queens only

Shift CREATIEF

In dit eerste deel ontdek jij jouw unieke bijdrage aan de wereld is en hoe jij dit op jouw manier kan bijdragen aan de vernieuwing en verandering waar wij vandaag als maatschappij voor staan.


Je gaat voelen hoe jij jouw plek innerlijk kan innemen om deze vervolgens aan de buitenkant ook zichtbaar te maken.


Je ontdekt jouw grotere project, alsook hoe jij dit kan realiseren.

Shift PRAKTISCH

Een groter project vraagt om een andere organisatie. Zorg dat jij aan de achterkant helemaal klaar staat om jouw organisatie te dragen. Denk hierbij het volledig uitwerken van de werking, integreren van je visie en voorbereiden op samenwerkingen.


Je krijgt inzicht in onze werking, inclusief sjablonen die jij kan gebruiken om jouw organisatie op te zetten.

Shift - An Mattheussen

Shift SYSTEMISCH

Alvorens jij jezelf aan de wereld gaat presenteren, zorgen we er aan de hand van systemisch werk voor dat jij op jouw plek als leider staat en jouw organisatie intern stroomt. Op deze manier kan jij faciliteren wat jij  vanuit jouw hart ook daadwerkelijk uitdraagt.


Halve dag systemisch werk en integreren van de organisatiestructuur in alles wat je hebt uitgewerkt.

Een goddelijk plan

Alvorens onze samenwerking start, bepalen we eerst in alle rust wat jouw gewenste resultaat van onze samenwerking is.  Nadat dit helder is, kunnen we van start. Jij ontvang een planning, inclusief werking en timing zodat jij tijdens onze samenwerking steeds zicht hebt op waar je staat en wat er nog voor je ligt om je gewenste resultaat te behalen.


Voel je de rust nu al?


Nadat het Goddelijke plan is opgesteld, gaan we stevig aan het werk tijdens een 1-1 vipdag op onze locatie in Merksplas (10 uur - 16 uur)


Jij gaat naar huis met een helder ontwerp voor de vernieuwing en de verandering die jij hebt door te voeren in je bedrijf om helemaal in lijn te zijn met jouw zielsmissie dit leven. Denk hierbij aan je website, je marketing, je aanbod, je team, enz....


Deze integratie doorlopen we vervolgens grotendeels samen in fase 1, 2 en 3.

FAse 1: Wat is het verschil dat jij mag maken? - jouw inhoud

Jouw verlangen

Wat is de wereld waar jij naar verlangt en hoe kan jij hieraan bijdragen. Wat heb jij al heel je leven gemist en wat mag jij zelf creëren? Je ontdekt jouw levensopdracht / zielsmissie.


Jouw VISIE (jouw blik op de wereld)

Jouw blik op de wereld: Je hebt al een heel leven achter de rug. Hierin zit alle informatie die jij nodig hebt om een krachtige visie voorop te zetten. Deze visie bepaalt alles wat hieronder volg:

Jouw boodschap (wat ga jij zeggen?)

Wat heb jij te zeggen om mensen in beweging te krijgen en jouw gewenste resultaat (wereld) te realiseren? We maken jouw boodschap vlijmscherp en universeel zodat het als een kapstok dient ‘waar jouw aanbod op leunt.’

Jouw expertise: Waarin ben jij van nature dé expert?

Wat heeft het leven jou geleerd? Welke ervaring heb je? Welke opleidingen volgde je en HOE ga jij met al deze kennis en expertise een waardevol aanbod creëren dat past bij jouw verlangen / gewenste wereld?

Jouw positionering (jouw rol):

Wie ben jij om de wereld te veranderen? Welke rol dient jou het meest? Ik voel bijvoorbeeld de rol van pionier heel sterk, waardoor meteen duidelijk wordt waarom ik doe wat ik doe alsook wat ik doe en hoe ik dat doe: vernieuwing en verandering is een constante in mijn eigen onderneming en ik help anderen hierbij om voor zichzelf te vernieuwing als zij hier aan toe zijn.

Jouw aanbod en verdienmoodel

Jouw antwoord op jouw visie. We bekijken samen jouw huidige aanbod, alsook hoe jij de transformerende werking kan versterken. Past je aanbod nog bij die nieuwe versie van jou of is het tijd voor verandering? We ontdekken het samen

FAse 2

integreren

FAse 3

experimenten 

Nu is het aan jou!

De totale investering is 4999,- excl.BTW. Je kan de betaling in 1 keer of in termijnen voldoen. 

Nadat je jouw commitment bent aangegaan begint jouw nieuwe avontuur. Maak je klaar om te ontdekken, de exploreren, te shiften en te worden wie jij in essentie altijd al was!


Je ontvangt meteen jouw eerste experiment meteen via e-mail en je mag snel een kort telefoontje van ons verwachten om jouw van harte welkom te heten in dit wereldveranderend traject.


Are you ready?

Plan een gesprek met me in en ontdek hoe jij jouw Shift kan maken.

Waar wacht je nog op?

Queen, wat ga je doen?

Blijf je staan waar je nu staat of kies je om te doen waarvoor je gekomen bent?


De wereld gaat niet zomaar veranderen. Wij, vrouwen, hebben hier iets in beweging te brengen. De wereld heeft vrouwen zoals jou nodig om het voelen terug in de wereld te brengen. Je bent hiervoor geboren. Jouw leven heeft je voorbereid om jouw opdracht te vervullen. Het zal altijd spannend zijn, maar juist daarom is het zo fijn om de reis hier op de aarde te maken.  


Voel je dat je klaar bent om jouw grootsheid toe te staan, maar ben je ook nog een beetje bang voor de kracht waar jij toegang tot hebt? Relax, I am here for you. 


Queen, let's shift!

Plan een gesprek met me in en ontdek hoe jij jouw Shift kan maken.