ronde 1: de SELECTIE

Om een harmonieuze samenleving te realiseren, hebben we mensen nodig die het anders doen dan wat vandaag de standaard is.

start hier


Vul de vragen in. Binnen enkele werkdagen ontvang je bericht of je naar de volgende ronde mag, of niet.

HERKEN JIJ JEZELF IN ONDERSTAANDE OMSCHRIJVING? MELD JEZELF DAN AAN VOOR DE SELECTIE.

Je verlangt naar verandering

Op dit moment verlang je naar een bepaalde verandering in jouw dagelijkse leven. Het kan iets kleins zijn (andere klanten), of iets groot (een nieuwe job). Het kunnen thema's zijn die spelen in je persoonlijke leven, in jouw partnerrelatie, in jouw gezin of in jouw werk.

Jij voelt dat je hier bent met een reden! 

Jij voelt dat je hier bent om iets te doen. Misschien weet jij nog niet wat en hoe, maar dat je iets te brengen hebt in onze maatschappij, dat weet jij al lang! 

je hebt de bereidheid om te doen wat nodig is

Het maakt jou niet uit wat jij hebt te doen om te komen waar jij wil zijn. Eens jij gevoeld hebt wat je wil, ga jij er voor. Je bent een doorzetter.  Je bent bereid om energie, tijd en geld in je eigen ontwikkeling te investeren omdat jij weet dat jouw groei jou zal brengen waar jij hoort te zijn.

je hebt een eigen visie op onze maatschappij

Jij hebt een visie en een eigen mening over hoe mensen vandaag leven. Je voelt jezelf geroepen om hier mee verandering in te brengen. Ook al is het nu misschien nog niet helemaal duidelijk wat jij hierin te doen hebt... dat de verandering nodig is, voel jij tot in jouw kleinste teen!

je bent eigenzinnig, eigenwijs, anders

Al heel jouw leven voel jij jezelf anders. Gevoeliger, intuïtiever, ... Je denkt anders, je bent anders.  In groepen hoor je er niet helemaal bij omdat jij gelijkgestemdheid mist. Soms ontmoet je iemand waarbij jij meteen voelt: wij begrijpen elkaar. Ondanks de eenzaamheid die het met zich meebrengt, ben jij niet bereid om jezelf zodanig aan te passen totdat je er wel bij hoort. Integendeel! Jij gaat liever krachtig je eigen pad. 

een (toekmstige) ondernemer

Je hebt (of droomt van) je eigen onderneming. Je weet dat het een manier is om jouw leven volledig te kunnen inrichten in lijn met jouw zielsverlangen. Je houdt van groeien op persoonlijk, relationeel en zakelijk vlak. Stiekem ben je ambitieuzer dan wat jij altijd van jezelf hebt gedacht. Nu je dit van jezelf weet, wil jij lekker je eigen ding doen: op jouw manier, op jouw voorwaarden, in jouw tempo en in jouw unieke stijl.

MELD JEZELF NU AAN VOOR DE SELECTIE

Ontdek hoe jij jouw levensopdracht kan vervullen op persoonlijk, relationeel en maatschappelijk vlak.


*Let op! Wij werken alleen met mannen en vrouwen die de bereidheid hebben om te doen wat nodig is. Dit betreft energie, tijd en een financiële investering. Ben je op dit moment niet bereid of niet in de mogelijkheid om te investeren in jouw toekomst? Bespaar jezelf dan de moeite.

Sta in jouw kracht

ervaar een mooie verbinding in jouw partnerrelatie

creëer samen een harmonieuze thuis

krijg helderheid over jouw levensopdracht

ontdek jouw unieke bijdrage aan de wereld

breng in de wereld wat jij te brengen hebt

Her Majesty An Mattheussen

Ronde 1:  De SELECTIE

Doorloopt de selectieronde door de vragen eerlijk in te vullen zoals het op dit moment voor jou voelt. (10 minuten). 

start hier
Binnen enkele werkdagen ontvang je via e-mail het bericht of je door mag naar de volgende ronde, of niet.

Wat gebeurt er na de selectie?

Ronde 2:

individueel

strategiegesprek

Als je door mag naar de volgende rond, ontvang je een uitnodiging voor het individueel strategiegesprek.


Na dit gesprek heb jij helderheid over hoe jij jouw levensopdracht kan vervullen op persoonlijk, relationeel en maatschappelijk vlak. 


*Dit gesprek is een volwaardige dienst op zichzelf en dus betalend (€ 333). Hierna kies je zelf of je verder gaat, of niet.

Ronde 3:
jouw 1-1 Voortraject

Je doorloopt je een specifiek individueel voortraject om in jouw volgende level (leven) te komen.


Je brengt vernieuwing in je dagelijkse leven die past bij de groei die jij op zielsniveau mag maken.


Het individuele voortraject duurt minstens 3 maanden en langer als jij hiervoor meer tijd nodig hebt.

Her Majesty An Mattheussen

RondE 4: hoofdtraject in groep

Om de vernieuwing in je leven goed te kunnen integreren, bieden wij gedurende 12 maanden ondersteuning aan in groep. Zo kan jij tijdens de obstakels onderweg nog steeds bij ons terecht. Het hoofdtraject gaat door in groepen die zijn ingericht op evolutieniveau. Je komt in contact met gelijkgestemden.

RonDE 5:
eindexamen & feest

Op het einde van het traject toetsen we jouw vooropgestelde groei aan de realiteit:


We blikken terug op de groei die jij hebt gemaakt en vieren dit samen met de gelijkgestemden die de reis met jou hebben meegemaakt. 🥂

Meld jezelf nu aan voor de selectie

start hier
Voor pioniers, vernieuwers en veranderaars.