Rise, you Queen!

Jij, Queen, vrouw in haar kracht. Coach.

Jij bent hier met een reden. Jij hebt hier iets te doen.


Dit is dé TIJD waarin wij worden opgeroepen om te doen waarvoor dat wij geboren zijn. Dit is de Nieuwe Tijd waarop wij zijn voorbereid.


De oude structuren vallen uiteen.

Nieuwe systemen mogen doorvoeld worden. 


Nu hebben we vrouwen nodig die deze vernieuwde energie in de wereld komen brengen.


Vrouwen die gaan staan voor de waarde van het vrouwelijke en dit in balans brengen met de zuivere mannelijke kwaliteiten.

Vrouwen die durven ontvangen wat het leven te geven heeft.


Ben jij één van deze vrouwen?

Her Majesty An Mattheussen

NIEUWE WERELD LEIDERS

Mijn naam is An Mattheussen (34). Ik ben een pionier. Een Nieuwe Wereld Leider.


Met mijn bedrijf Good Vibes Academy bouwde ik in drie jaar tijd een hele nieuwe wereld.  


Met 4 e-Books en meer dan 15 online programma's kunnen mensen bij ons terecht als starter in persoonlijke ontwikkeling, om vervolgens te groeien in innerlijke kracht en leiderschap. Voelen zij een missie? Dan staan er een prachtige programma's en een VIPTRAJECT klaar waardoor zij kunnen doorgroeien om vol vertrouwen doen waarvoor dat zij geboren zijn.


Ik gaf de voorbije jaren 1-1 coaching en training in groepen, dit zowel online als offline. De eerste training die ik gaf was een training innerlijke kracht voor vrouwen en  vandaag ligt daar nog steeds mijn kracht, maar... er is iets wat ik nog liever doe: ondernemende vrouwen helpen ontdekken wat hun unieke bijdrage aan de wereld is en deze vervolgens groots neerzetten.

ER STAAT EEN TEAM VOOR JOU KLAAR!

Ondertussen wordt ik technisch ondersteund door een team van 16 bezielde ondernemers. Zij zullen mee onze online programma's in de wereld brengen. En ik? Ik werk vooral met pioniers die hun grotere opdracht willen vervullen.


Wij hebben zoveel aan te bieden aan mensen, op zoveel verschillende manieren... dat er ruimte is voor collega - coaches. 


Nu, begin 2022, is het tijd om ons platform voor coaches aan te bieden aan vrouwen zoals jij.


Ben jij de coach die ik zoek?

Ben jij geboren om vernieuwing en verandering te brengen?

Ben jij, net als ik, hier om vernieuwing en verandering te brengen?

Heb je een eigen coachaanbod dat je graag wil blijven aanbieden en sta je tegelijkertijd open voor een samenwerking met een team?


We gaan naar een exclusieve groep van 10 tot 15 coaches die gebruik mogen maken van ons platform. 

Wij zorgen voor de marketing, de techniek aan de achterkant en klanten. Veel klanten. Maar nog net niet.


Nu beginnen we als team op nieuwe systemen te bouwen. Hiervoor nemen we de tijd totdat alles heel stevig staat en wij... een springplank zijn voor elkaar... en de massa kunnen bedien zonder te veel of te hard te moeten werken. ;-)


Jij doet jouw ding, op jouw ritme, volgens jouw structuur en met dit alles met heel veel goesting in een groot avontuur. 


Herken jij jezelf hierin?

Plan dan een meeting in.


Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek via Zoom (20 minuten) ontmoeten we elkaar. We ontdekken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.