OVER MIJ

Hi, mijn naam is An

Ik ben een pionier die de Nieuwe Wereld mee IN de wereld komt zetten. Om mijn opdracht te vervullen heb ik in mijn gezin van herkomst alles gekregen wat ik nodig had om 'op te laden'. Mijn omgeving was onrustig, emotionieel onveilig en druk. Als hooggevoelig kind nam ik al deze indrukken diep in mezelf op, met alle gevolgen van doen! Burn-out, bore-out, depressie. Been there, done that!  Ik voelde me leeg aan de binnenkant en had geen idee hoe ik me beter kon voelen. Weemoed, eenzaamheid en intens verdriet kleurden mijn beleving elke dag.

Over An Mattheussen
Toen ik 18 was verliet ik het ouderlijke huis en ging ik op mezelf wonen. Na een intense zoektocht naar de job die bij mij past, koos ik voor het ondernemerschap. Ik nam de ruimte om te voelen wat gevoeld wilde worden.


Stap voor stap kreeg mijn leven de invulling waarnaar ik vanuit mijn hart en ziel naar verlangde. De creativiteit stoomde enorm. Ik voelde me rijker met de dag! Ik gaf training innerlijke kracht aan vrouwen, lanceerde 3 e-books, maakte 15 online programma's en werkte 1-1 met High End klanten.


Ik werd onstopbaar in voelen wat mijn energie aangaf om te doen, want de leegte werd een harmonieus gevoel aan de binnenkant. Een innerlijke geluk. Dit gevoel is me goud waard!

Dat wat jij gemist hebt, maar wel recht op had, is exact wat jij in de wereld hebt te brengen! Ik miste een harmonieuze omgeving waarbinnen het veilig is om groeien en exploren. Dit mocht ik dus zelf creëren. Vandaag leid ik een team van 16 gelijkgestemde zielen die mijn online programma's in combinatie met het online platform voor coaches aanbieden aan een groter bereik.  Groei, samenwerking en goede vibes staan hiervoor op!

 

Ikzelf, ik kies voor exclusief. Ik werk alleen nog met vrouwen die klaar zijn voor dat wat ik te brengen heb. Ik ben een grootdenker en een doener

 

Verwacht van mij geen vooraf bepaalde paadjes, ik maak van elke samenwerking één groot avontuur! Jij zal groeien en ik ga je uitdagen! Het enigste wat onze route bepaalt, is jouw zielsverlangen dat vraagt om vervult te worden! Ik laat me leiden door het universum en ben in staat vrouwen zoals jij grootste transformaties te laten doormaken omdat ik innerlijk weet waar jij mag zijn. 

 Ben jij klaar om de liefde IN jezelf te laten stromen?