At your service, queen

Pionier, Coach, Nieuwe Wereld Leider.

Jij hebt hier iets te brengen, jij hebt hier iets te doen!


Hoeveel randactiviteiten vragen jouw aandacht, waardoor jij minder impact hebt dan die jij kan maken?


Durf overvloedig ondersteuning ontvangen en wees de Nieuwe Wereld Leider die jij werkelijk bent.

  • Gun jezelf het genot van samenwerken met een team dat reeds georganiseerd en werkzaam is.
  • Krijg terug ruimte voor jouw innerlijke werk, voor jouw klanten en voor jouw gezin.
  • Richt jezelf op jouw boodschap, op jouw klanten en op jouw creaties in plaats van op techniek en de integraties hiervan.
  • Wees terug helemaal aanwezig in jouw gezin en de positieve gevolgen hiervan thuis.


  1. Stop met tijdrovende technische activiteiten die iemand anders ook kan doen.
  2. Verlies je niet langer in de details, maar geef je helemaal voor dat éne ding dat alleen jij kan doen: jouw unieke bijdrage aan de wereld.


Hoeveel meer tijd, energie en klanten zou jij hebben als er een team klaar staat om jou te ondersteunen?


Jouw welzijn is het begin is van alles, dus laten we snel beginnen aan een persoonlijk samengesteld pakket ter ondersteuning van visionairs als jij.

CONCEPTontwikkeling & bijhorende fotoshoot

Jouw unieke bijdrage aan de wereld is een weerspiegeling van jouw ziel. Maak zichtbaar en voelbaar wie jij in essentie bent.

JE AANBOD VLIJMSCHERP

Jij bent expert. Feit. Maar ben je ook in staat om jouw expertise zodanig in te zetten dat jouw klanten hier het grootste resultaat uit kunnen halen? Strategisch advies bij het uitwerken van jouw programma's, aanbod en klantervaring.

WEBSITe, funnels & campagnes

Alle technische activiteiten waarin jij jezelf helemaal kan verliezen. In Tijd. In Energie. Hoeveel tijd en energie win jij als je iemand anders dit voor je laat doen?

Organisatieopstellingen

In deze Tijd is nodig dat we Nieuwe Systemen in werking stellen. Het systemische voelwerk was nog nooit zo belangrijk als nu. Kies om jezelf te laten begeleiden tijdens dit intense voelproces door een expert in organisatieopstellingen en doe jouw bedrijf groeien als nooit tevoren!

LEIDERSCHAP EN OVERKOEPELEND DENKWERK

Als leider is het nodig dat jij stevig staat. Stevig op jezelf en krachtig in je team / naar je klanten. Het is éénzaam aan de top, met reden!  Vermijd informeel leiderschap in je groepen of wankelende resultaten. Gun jezelf een tafel met leiders om samen te sparren en groei op persoonlijk, relationeel en zakelijk vlak!

Verdiepen in je voelen

De nieuwe manier van samenleven en samenwerking dient gevoeld te worden. Wij vrouwen hebben hierin een belangrijke rol. Gun jezelf een verdiepingssessie om dat wat jij reeds voelt, dieper te verankeren in jezelf en vervolgens te integreren in jouw mooie zielswerk.

SOCIALE MEDIA UITBESTEDEN?

Het mooie plaatje aan de buitenkant of the real deal: het echte dagelijkse leven? Wat laat jij zien en hoeveel tijd mag dit je kosten? Hou je focus bij jezelf, ga creëren in totaliteit en laat iemand je socials voor je doen. Minder afleiding. Meer rendement.

Teksten schrijven en cONTENT creëeren

Contentcreatie mag gemakkelijk zijn. Je stemt jezelf af op jezelf en op jouw ziel. Zet een krachtige intentie en laat de creatie door je stromen. Loopt het bij jou wat stroever dan dat? Laten we dan samen content creëren.

HULP BIJ MAILS & ADMINISTRATIE

Mails lezen en administratie doen. In theorie kan iedereen het, alleen ik ging er helemaal aan onderdoor. Te veel in mijn hoofd. Te weinig in mijn voelen. Het leidt mij af van dat wat er echt toe doet, maar het moet wel gebeuren. Nu doet het team dit voor me.

WAT KRIJG JE?

We maken een volledig gepersonaliseerd pakket op maat van jouw wensen en behoeften, in functie van jouw gewenste groei zakelijk en privé. Je bepaalt wat je wil en hoever jij wil gaan.


WAT GEEF JE?

De investering is volledig afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden. Wij denken strategisch met je mee wat voor jou de hoogste prioriteit en de grootste resultaten (zakelijk & privé) zal opleveren.


HOE WERKT HET?

Jij hebt één contactpersoon waarbij jij terecht kan en wij voorzien een duidelijke werkflow zodat de samenwerking zo vlot mogelijk kan verlopen en jij het maximale uit jouw investering haalt.


Plan jouw intakegesprek

In de Nieuwe Tijd is het nodig dat we samen creëren. Ieder individu draagt bij vanuit zijn / haar eigen kernwaarde en kwaliteiten. 


Wij ondersteunen jouw missie om meer verbinding, bewustzijn en heling te brengen.


Hoe beter het met jou gaat, hoe meer jij voor anderen kan beteken.

Wie zorgt voor jou?


Met een team van experts staan wij klaar om jou te ondersteuning. Technisch, creatief, systemisch en als jij het wil, dagelijks. 

EEN TEAM VAN EXPERTS STAAT VOOR JOU KLAAR

Her Majesty An Mattheussen

Visionair

Als visionair overziet An jouw project en zorgt ervoor dat jij een concept,  strategie en methode ontwikkelt die past bij wie jij in essentie bent, Zij leid het team van experts en overziet jouw groter doel ten allen tijden. Vanuit haar creativiteit en vrouwelijkheid maakt zij de creator in jou wakker zodat jij expressie kan geven aan de energie die door jou stroomt. In beelden. In woorden. In aanwezigheid.

Vrouwelijke voelen

Maria is er voor jou om dat wat jij reeds voelt, dieper te verankeren in jezelf. Zij heeft een grote kennis over de universele wetten van het leven en zal ervoor zorgen dat jij dieper met jouw vrouwelijk voelen kan verbinden, afgestemd op de nieuwe systemen.

Je kan bij haar terecht voor een 1-1 traject van 1, 3 of 6 maanden. 


Systemisch werk

Een business bouwen vraagt diep innerlijk werk. Indra Torsten Preiss heeft 30 jaar ervaring in het systemisch werk. Als gastexpert kan je bij hem terecht voor organisatieopstellingen die meteen duidelijk maken waarom het nog niet stroomt zoals jij het wenst, alsook hoe jij de gewenste transformatie kan maken.projectManager

Heidi heeft jarenlange expertise als technisch VA achter de rug met haar eigen succesvolle onderneming. Zij zorgt ervoor dat jouw plannen technisch en strategisch uitgewerkt worden zodat jij erop kan vertrouwen dat alles stevig staat.VA TEam

Met een team virtuele assistenten zetten wij zo jouw website, jouw mailingsprogramma's en bijhorende technische integraties klaar. Van homepage tot een persoonlijke assistent voor mails en administratie. We' ve got your back!


Social media queen

Sociale media. Wat een energie rovende activiteit om 'aan klanten te komen'. Het kan ook anders! Jij doet jouw innerlijke werk en onze Social media Queens zetten je Socials klaar, onderhouden ze voor je en doen ze groeien.

  

branding & visuals

Afhankelijk van waar jij staat en wat jij nodig hebt, zorgen wij voor visuals. Van een volledig uitgewerkte conceptfotoshoot tot het maken van je logo en huisstijl kan je bij ons terecht. Ook voor het vormgeven van je werkboeken, kan je bij ons terecht!

Samen een nieuwe wereld creëren

Jouw groei staat voorop!

Het enigste wat er toe doet is dat jij jouw gewenste groei doormaakt. De ondersteuning die jij kiest heeft dus vooral te maken met wat jij nodig hebt om jouw energie op de meest gunstige manier in te zetten voor het hoger doel dat jij voorop zet, maar ook met de groei die jij nog wil maken. Ik heb ooit uren tijd verloren in het creëren van content die nog niet eens is ingezet, maar ik wilde leren spelen met expressie en daar pluk ik vandaag de vruchten van.


Eerst helderheid over de groei die jij wil maken, daarna het plan en de uitwerking hiervan.

Hoe beter het met jou gaat, hoe beter voor ons!

Wij wensen dat er zoveel mogelijk vrouwen hun eigen ding doen en dit krachtig in de wereld zetten. Wij kennen de weg van het proces dat je daarvoor vooraf dient te doorlopen.  In elke samenwerking vertrekken we vanuit een helder plan, met timing. Onderweg is er ruimte om te voelen, te sparren en bij te sturen indien nodig. 


Jij bent verantwoordelijk voor jouw gewenste resultaat. Communiceer met ons, wij doen hetzelfde en samen creëren we een hele Nieuwe Wereld om in te vertoeven.

Wij nemen je mee in onze groei

Wij doen wat nodig is om het doel te halen.


Afhankelijk van de groei die jij wil maken, laten wij je meekijken hoe onze organisatie werkt. Je kan deelnemen aan teammeetings of krijgt inzicht in organisatorische documenten. Alles wat we voor onszelf hebben opgezet, zetten we in om jou te ondersteunen. Jij krijgt hierdoor inspiratie, voorbeelden en ideeën hoe jij het voor jezelf kan inrichten.

Een goddelijk plan

Alvorens we de samenwerking starten, maken we een planning, inclusief duidelijke afspraken in functie van de werking en een timing. Om jezelf accountable te houden aan het plan kan je in onze community een maatje vinden met wie je afspreekt. Ook via de community zal je up to date berichten en inspiratie ontvangen om vanuit de juiste flow jezelf aan je plan te houden. Wij doen natuurlijk exact hetzelfde langs onze kant. 

Wij stimuleren het groepsgevoel

Jij werkt op eigen kracht, hebt je eigen onderneming en je eigen klanten. Dit hoort zo en dit hou je.


Tegelijkertijd is het zalig om in contact te komen met gelijkgestemden zielen waar jij gewoon eens bij kan zijn, zonder dat er iets moet OF dat jij je vragen kan stellen en uitdagingen in alle rust kan bespreken. Wij faciliteren een warme community en zullen regelmatig acties ondernemen om online of offline met elkaar te verbinden. Je kan altijd in de community terecht en de kans dat jij interessante mensen ontmoet die je vrienden worden, is groot. 


*Voor mij heeft het ontmoeten van gelijkgestemden letterlijk mijn leven veranderd. Geloof me, dit wil je!

 vertrouwenspersoon die met je meedenkt

Tijdens onze samenwerking (waar wij heel ons team mogelijks voor inzetten) ben jij met één persoon in contact. Hier kan jij al je vragen stellen en zij zet deze door naar het team. We creëren rust en eenvoud in de samenwerking zodat jij al jouw creativiteit kan inzetten voor jouw doel.

At your service, Queen

Voel jij dat een samenwerking passend voor je zou kunnen zijn?


Zet dan een mooie intentie voor jezelf en voor de wereld. 

Klik vervolgens op 'Yes, let's meet!' en plan een adviesgesprek in.


Tijdens dit gesprek onderzoeken we samen welke technische ondersteuning het welzijn in dagelijkse leven als Queen zou vergroten.